Wednesday, April 18, 2007

Lake Titicaca, Copacabana, 13-15 april Bolivia!

Lake titicaca er kjent for de flytende oyene. Det trodde vi hvertfall! :)Det forste vi motte naar vi ankom Isla de Sol, som forovrig oya heter paa den bolivianske siden var FJELL! Elisabeth hadde et lite haap om at oyene gjemte seg inne paa oya, men hun tok skammelig feil. Det var mest fjell overalt, men utsikten var vakker. Lake titticaca ligger paa omtrent 4000 meter, saa det skal ikke mye til for at man blir andpusten. Vi var veldig glade for at vi bare hadde tatt med oss den lille backpackersekken!
Menneskene paa lake titicaca er veldig fattige. Vi tok bilde av en jente paa tre aar og til og med hun spurte: ´´pagar me plata´´ som betyr gi meg penger. Det var veldig trist! Vi sov der en natt og neste dag utforsket vi oya.

Isla de sol har en slags inca trail over fra sor siden til nordsiden av oya. Det var en veldig fin tur med utsikt paa alle kanter. Utsikten er vanskelig aa beskrive, du maa oppleve det selv. Vi saa paa litt ruiner og tok baaten tilbake til Copacabana paa ettermiddagen :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home