Tuesday, March 27, 2007

Turistbyen Pipa!











Ved frokostbordet ble vi kjent med Peter fra Holland, vi gikk sammen med han paa let etter et sted aa bo. En liten leilighet paa stranden for 60 kroner natten per person var en god pris! Peter var god til aa surfe, mens Elisabeth og meg var flinke til aa ta bilder av han. Kokosnottene var jo ogsaa gode som alltid, saa vi hadde en lat dag paa stranden, den het forovrig: Playa d'amour som paa engelsk er '' The beach of love''. Klisje.. Men fint <3


Paa kvelden naar vi skulle inn i vaar lille hule hadde vi laast oss ute, saa supermannen vaar maatte klatre opp paa taket og over taksteinene. Det saa ut som vi skulle gjore et breakin, men det brydde ikke folk seg om. Vi hadde laant en soppelkasse for aa komme oss opp paa taket og vi fikk beskjed om at vi maatte vennligst sette den tilbake naar vi var i maal. Trygt aa vite at om noen hadde klatret opp paa taket vaart saa hadde soppelkassen kommet i forste rekke, haha! Vi odela mange av taksteinene, dere ser bilde av det overnfor :)



Emily tok over Peter sin plass neste dag! Paa kvelden tok vi en caprinha paa et utested og etterhvert ble det til en paa hver bar . Det er mange barer i Pipa. Vi spilte ogsaa instrumenter til alles store fornoyelse!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home