Thursday, March 29, 2007

PERU!


Vi tok flyet fra Fortaleza til Sao Paulo paa kvelden den 25 mars. Flyet til Lima gikk ikke for 7 timer senere, noe som forte til en mindre behagelig overnatting paa Sao Paulos flyplass. Ved innsjekk fikk vi beskjed om at flyet var overbooket, og at neste fly gikk om 24 timer. De gav oss hvert vaart rom paa et fint hotell med svommebasseng, trimrom og boblebad! Vi fikk alle maaltider gratis og 300 USD hver! Vi var overlykkelige..24 timer i paradis, haha.


I Lima fant vi et hostell i den mer trygge delen av byen og reiste inn til sentrum paa dagtid. Vi besokte et par brutale museumer fra krigens dager, sjekka ut parker, kjorte radiobiler og spilte airhockey.Vi kom paa peruansk tv da vi var aa saa paa presidentboligen, og Elise fant seg en diltende reservepappa som vi brukte timer paa aa bli kvitt! Han stod aa ventet utenfor hvert eneste museum..


Vi har ogsaa besokt Emilys tidligere kjaereste som bor her, Jason. Han var kjempeartig, men bodde i et mer dystert omraade av Lima. Alle fraaraadet oss mot aa dra dit, en mann skrek "danger danger" 5 ganger. Hva tror de om oss? Elise kan jo slaa ned hvemsomhelst!
(Til foreldre, besteforeldre, onkler og tanter: vi tok taxi helt til doren og taxi hjem igjen)


Vi har vaert usedvanlig heldige med valg av hostell denne gangen. Resepsjonisten satt med oss kjempelenge og fortalte oss om smaa krinkelkroker av Peru. Vi fant ut om et tog som skal gaa for forste gang paa tre maander i morgen, den 30 mars. Det skal vaere to avganger per maaned fremover, vittig. Saa i morgen tar vi toget til Huancayo, en ti timers togtur sorover fra Lima.

2 Comments:

Blogger Berit said...

Oioi, her var det mange oppdateringer:-) Jippi!!

10:31 AM

 
Anonymous Anonymous said...

hahaha:)vi lover aa bli flinkere fra naa av! Saa goy at du skriver:)

6:09 PM

 

Post a Comment

<< Home