Tuesday, March 27, 2007

Salvador og nord til Maceio!




Vi tok fly fra Rio de janeiro til Salvador. Kort og godt: Turistinformasjonen anbefalte oss et billig sted aa bo, men vi folte oss fort litt utrygge der. En mann stoppet oss, for han mente at det ikke var plassen for oss og vanke, spesielt ikke med all bagasjen vaar. Vi tok taxi til hostellet, men det var ikke bra. Trist og skummelt, tiggere paa hjornene og ganske lugubert rundt forbi. Takk for taxi, (er jo saa billig) saa tok turen til et hotstel Lonely planet tipset om, men det fantes ikke :( Vi fant til slutt et sted og bo :) Hostellet hadde fin havutsikt fra verandaen, doen var vegg i vegg med kjoleskapet, en romindeling utenom det vanlige..haha og vi hadde virkelig plankesenger . Det regnet litt og vi ville til et mindre sted.


Salvador er nok bra paa flere maater, men det for vi oppleve en annen gang. Husene i Salvador er veldig sjarmerende forressten, de er i alle mulige farger. Og karnevallet skal vere must av en opplevelse, du kan oppleve at noen bare kommer aa kysse deg paa gaten..hihi!


Vi hadde bare to uker igjen i nord og dro vidovere til Maceio :)




Strand paa strand og alle var fine, vi fikk virkelig oppleve Brasil paa sitt beste her. Palmer og kokosnotter, baatur over koralrev og jeg holdt en kraakebolle som stakk. Elisabeth kysset en palme!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home