Tuesday, March 27, 2007

Paradiset over alle paradis!




En time med fly fra byen Recife ligger oya Fernando de noronha. Flere brasilianere har sagt: Du kan ikke feriere i Brasil uten aa ha tatt turen innom den oya. Vi er enige til tusen! De lokale er saa gjestfrie som det gaar an! Vi var paa stranden, Elisabeth hadde med kart og kamera. Vi skulle utforske, denne gangen var det JEG SOM VAR FLAU OVER ELISABETH ;)!! En liten oy og hun trenger kart, jeg hadde en million by og strebe med naar vi var i Sao paulo, der fikk du den..hah! Roberto hjalp oss, han begynte aa gaa og vi gikk etter. Han tok oss med over bakker og berg og vi trente igjennom strendene paa den ene siden av oya. En ny hard hverdag med trening :). Den ene stranden var surfeparadis, de har konkuranser der og det var mange fotografer og folk som filmet surfene. Meg og Elisabeth tenkte ogsaa tanken paa aa surfe, men vi hadde nok med oss selv, bolgene var ENORME!




Vi ble ogsaa kjent med Arthur som var en kamerat av Roberto. Han ble vi godt kjent med og var en av de snilleste! Han kjorte oss og to spanjolske jenter rundt paa oya, og det for en billig penge. Vi saa alle de fine strendene og snorklet paa de fineste steder. Gjett hva vi saa? Nemofisk, rokke, blekksprut, Elisabeth saa skilpadde hedigrisen og sist men ikke minst saa svomte vi rett ved siden av en HAI HAI HAI! Den var ikke storst, men det var jo skummelt. De lokale sier at haien er harmlos paa oya, vi tror dem!




Paa kveldene hang vi for det meste paa det ene stedet som alle hang, den saakalte ''Pizzariaen''. Her var det veldig god stemning! Det var konsert paa lordagen og en kveld med mange folk som danset en danset Forho. Utrolig kul dans, de gjor noen slags akrobatiske kunster og det ser ut som de sloss mot hverandre, men paa en bra maate. Det er hardt og forklare, men alle kan delta! :) Ellers hang vi ogsaa med Emily og Ale som var feriekjerester. Den siste dagen var vi paa baatur rundt hele oya. Vi saa delfiner som ikke gjorde saa mye ut av seg. Det hadde Emily skyld i, hun var lat, mens Elisabeth mener at hun hadde vert den sprekeste delfinen i verden!!




Vi motte broren til Ronaldinho, er ikke det toft eller ??




Vi har mange gode bilder av Fernando de noronha hjemme og noen paa hjemmesiden vaar. Bildene lyver ikke :) Det er helt utrolig verd et besok!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home