Friday, January 05, 2007

NAA VIRKER LINKEN!

Heeey :) Linken til bildene fungerer naa,saa naa er det bare aa slaa seg los. Alt sammen er litt hulter til bulter men vi orker ikke aa stresse saann.Vi er jo paa FERIE..hihi!
Adios!

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Håper bare ikke at det også er brukernavn og passord til bloggen deres! Da har dere fått kjørt dere da...;-)
Ellers vil jeg veldig gjerne ha postkort fra Peru, en strand i Chile, Boliviansk saltsjø, Colombia, Havanna, Rio de Janeiro og den brasilianske regnskogen i Amazonas. Pluss noen til...
Å å og? Altså: Det er lettere og lese å forstå ting du leser når og brukes noen ord å å foran andre. Husker ikke helt regelen, men noe i den dur. og.
Dypere enn det var det ikke.
Så lurte jeg på om det var dere som ble passa på av han kjekkasen, eller om det er dere som passer på ham. For han vil dere vel neppe miste, tenker jeg....;-)

3:53 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hiii min skjønne bestiss!! Gu som eg misunne dåkke:D Du komme t å ha det mye kjekkare enn meg for du får oppleva så sinnsjukt masse. Gjett om eg ska få någen me meg og herma itte deg ein gong da! LETT:D hehe;P D ser ut som dåkke stor kose dåkke og godt e det. Som Geir seie så e eg enige der, han e kjekkas eg ikje hadde gitt slipp på med et fusta. Kos dåkke masse videre. Komme nok et par kommentarar fra meg seinare o. Masse glad i deg,klem Martine.

4:04 PM

 
Anonymous Anonymous said...

heeei vennen min!
vi må avtale en msn date snart for eg måå snakke med deg:):) har faktisk skjedd ting her i norge og, som eg må oppdatere deg om! bort sett fra dette ser det virkelig ut som dere har det veldig bra, herlig kjekkas dere fant dere;) elise du ser sååå tynn ut!!!!!! savna deg min skjønning! stor klem sunnimuslimen din

2:44 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ehm.. Jeg måtte rydde litt opp i fotosidene deres, men dere kommer til å forstå det ganske raskt. Her er den korrekte linken også: http://galeogglobale.smugmug.com.

12:28 PM

 

Post a Comment

<< Home